seven

Tävling!

Punk Royale tar över Långshyttan i påsk!

- Tävla om biljetter!

I samarbete med Din ELON Butik i Dalarna har Brukshotellet bjudit in det internationellt välkända matkonceptet Punk Royale, med stjärnkocken Joakim Almqvist i spetsen. Det utlovas en totalt unik matupplevelse som aldrig tidigare presenterats i Dalarna.


Tävla om biljetter till Punk Royale på Brukshotellet i våra butiker!

Vi har biljetter som vi tävlar ut i våra butiker, varje vinnare får 2 biljetter! Genom att gå vår tipspromenad och svarar rätt på frågor om allt från mat till punk kan du bli en av de lyckliga vinnarna. Tävlingen arrangeras i våra 12 butiker mellan den 10 mars – 31 mars. Vinnarna kontaktas den 1 april via telefon. Se tävlingsvillkor längre ner.

Vill du inte chansa kan du säkra din plats på detta unika event här.

Vad är Punk Royale och vad gör de i Dalarna?

Punk Royale är ett restaurangkoncept skapat av stjärnkocken Joakim Almqvist och bygger på en matupplevelse utöver det vanliga. Själva beskriver de sitt koncept som en total överkörning med galna nyskapande rätter minutiöst förberedda av stjärnkockar med rötter i världens bästa restauranger. Med Punk Royale kliver man in i en ny värld där mobiltelefoner inte får tas med och varje steg av serveringen ger en ny upplevelse. Besökarna kommer vanligtvis från hela Europa och under ytan av slängig partypunk möter de en genuin serviceupplevelse med en stor lyhördhet för gästernas olikheter. Punk Royale har i dagsläget restauranger i Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

– Vi är otroligt glada över att få presentera Punk Royale på Brukshotellet. Med vårt stora fokus på lokala upplevelser och lokal mat är det fantastiskt att få ge Dalarna en ny matupplevelse och flytta gränserna framåt för lokal mat. Vi ser en positiv utveckling i Dalarna både inom turism, kultur, mat och industri och vill med denna satsning visa vad som är möjligt genom bra samarbeten och nyskapande idéer. Säger Celest Thalén, delägare och hotellchef vid Långshyttans Brukshotell.

– Jag har redan börjat nosa på det mångfacetterade skafferiet som dalarnas skogar och vattendrag inspirerande att erbjuda, men det är först nu jag får chansen att göra det fullt ut. Det känns otroligt att behöva tänka nytt och jag tar med mig ett fantastiskt team från Stockholm och Oslo för att under dessa 3 dagar på Brukshotellet skapa något väldigt unikt tillsammans med Celest och Carl. Jag vågar sticka ut hakan och säga att det här är något ingen tidigare upplevt. Vi ses i dimman.
Joakim Almqvist, Punk Royale.

Punk Royale går av stapeln under påskhelgen från skärtorsdag 6:e april till och med påskafton 8:e april. Det kommer släppas maximalt 200 biljetter fördelat på tre kvällssittningar och en lunch på lördagen.

Okej, men var kommer Din ELON in i bilden?

– Vi är ett av Dalarnas mest aktiva företag och vi flyttar konsekvent gränserna för att sätta Dalarna på karten med nyskapande idéer och starka samarbeten. Punk Royale är ett koncept som gör precis det som vi står för, skapar upplevelser som på ett positivt sätt utmanar gränser och bryter ny mark. Dalarna och främst Södra Dalarna är i en mycket intressant expansiv fas och genom att visa vad som är möjligt hoppas vi att fler följer efter. Vi har nyligen lanserat ett utbildningscenter för att skapa Sveriges bästa säljare. Genom samarbetet med Brukshotellet och Punk Royale fortsätter vi vår egen resa mot att göra ELON till det främsta företaget som hjälper sina kunder att skapa bra matupplevelser i hemmet med rätt utrustning. Säger Daniel Erlandsson, VD och ägare Din ELON Butik.

TÄVLINGSVILLKOR!

Vinnaren erhåller 2 biljetter för en unik matupplevelse med dryckespaket under påskhelgen 6,7 samt 8 april. Dagen för upplevelsen bestäms av Elon i samarbete med Brukshotellet Långshyttan och meddelas vid vinst. Vinnaren förbinder sig att delta på matupplevelsen, om inte, förbehåller sig Punk Royale/Brukshotellet sig rätten att debitera en avgift om 2500 kr per gäst.

 

Anmälan av specialkost sker vid tävlingstillfället. Ange antal för varje enskild typ av specialkost i sällskapet. Specialkost som ej föranmälts kommer ej att kunna tillgodoses.

 

Punk Royale kan ej ta emot veganer eller personer som är allergiska mot mjölkprotein, ägg, citrus eller lök/vitlök. Vi har inga laktosfria produkter, men kan erbjuda laktostablett.